ТВ

Прем’єра: «Шукачі історій» з 28 лютого на НЛО TV

Озирніться! Можливо, саме зараз за вами спостерігає полтергейст. Звісно, не факт, але розібратися варто. Саме з такою місією в ефір телеканалу НЛО TV вриваються «Шукачі історій» – розповісти про цікаве, загадкове і навіть містичне.

28 лютого о 17:00 на телеканалі НЛО TV відбудеться прем’єра розважально-пізнавального шоу «Шукачі історій». У кожному випуску ведучий Микита Вакулюк знайомитиме глядача з незвичайними історіями, незнаними фактами історії, легендарними персонами і подекуди містичними подіями.

«Готуючись до весни, вирішили запустити на НЛО TV проєкт, який не тільки розважає, а й дає можливість дізнатися щось нове. Сподіваюсь, наші глядачі скучили за таким форматом і полюблять нового для каналу ведучого – Микиту Вакулюка. У «Шукачах історій» окрім фактів також розглядатимуть певні теорії, не зрозумілі для вчених явища. Але ми даємо можливість глядачеві самому вирішити, наскільки реальними можуть бути ті чи ті події. Як казав слоган одного серіалу: the Truth is out there», – директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

Співведучим Вакулюка у «Шукачах історій» став улюбленець глядачів телеканалу НЛО TV Серж Куніцин. Який також є і продюсером проєкту.

«Шукачі історій» з понеділка по п’ятницю о 17:00 на НЛО TV.

Search