ТВ

Ексклюзив «Зіркового шляху»: Євген Клопотенко розповів, якою бачить країну після війни

Днями у Львові відомий шеф-кухар Євген Клопотенко дав відверте інтерв’ю журналістам програми «Зірковий шлях» каналу «Україна». Знаменитість поділився особистими спостереженнями та розповів, які зміни, на його думку, чекають Україну зовсім скоро та що для цього має зробити кожен із нас.

Євген Клопотенко зізнається – наразі намагається подивитись на звичні речі під новим кутом. Так, нещодавно відомий кулінар переслухав гімн України та знайшов у ньому дещо надцікаве:

«Я був дуже здивований, почувши у ньому передбачення – пророцтво. Дивіться: «Ще не вмерла України ні слава, ні воля… і покажем, що ми браття козацького роду». Ми йшли до нього три століття і зараз воно здійснюється. І зрозуміло, що це момент глобальної трансформації – ми від країни 3-го світу прямуємо вперед. Звичайно, це не мало відбуватись такою ціною, але я впевнений, що кожен українець сьогодні віддасть життя за майбутнє нації», – поділився Євген з журналістами каналу «Україна».

Головною силою українців шеф-кухар назвав єдність і силу нашого народу:

«Я впевнений – ми точно переможемо! Тут навіть нема про що говорити. Бо в нас є дві армії: армія військова і 30-мільйонна армія простих українців, причому, вона надпотужна! – коментує Євген Клопотенко. – Якщо ви можете воювати – йдіть, і будете героями! Якщо ви можете зберегти свою родину, то вам треба зосередитись на цьому, щоб у майбутньому було, кому народжувати дітей, відбудовувати країну. Можете волонтерити – йдіть, допомагайте! А якщо не маєте бажання щось робити – не робіть, але не треба себе картати за це. Робіть все, що від вас залежить, і обов’язково настане момент, коли Україна стане тією країною, про яку ми всі мріємо».

Зараз канал «Україна» працює в форматі «Єдині новини» і допомагає тримати інформаційний фронт.

Актуальні новини тут: https://t.me/ukraina24tv

 

Search