ТВ

Суспільне мовлення транслюватиме Великодні богослужіння

24 квітня віряни, які святкують Великдень за юліанським календарем, зможуть подивитися прямі Великодні трансляції з Києва під час інформаційного марафону на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та в ефірі UA: КУЛЬТУРА. Регіональні телеканали Суспільного Мовлення покажуть Великодні богослужіння з храмів у Чернівцях та Львові.

UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА

У суботу, 23 квітня, о 23:00 відбудеться Божественна літургія з нагоди Світлого Воскресіння Господнього Православної церкви України зі Свято-Михайлівського Золотоверхого собору, яку транслюватиме телеканал UA: КУЛЬТУРА.

UA: ПЕРШИЙ покаже Божественну літургію Православної церкви України під час інформаційного марафону з 23:30.

У неділю, 24 квітня, о 7:30 розпочнуться Великодні богослужіння Української греко-католицької церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового, які транслюватимуть UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА.

Регіональні телеканали

23 квітня о 18:30 усі регіональні телеканали Суспільного покажуть звернення релігійних лідерів світу до постраждалих від війни. Це телезапис Суспільне Буковина релігійної зустрічі з вірянами різних конфесій «Місія солідарності релігійних лідерів в Україні», яка відбулася у Чернівецькому драмтеатрі 12 квітня.

У неділю, 24 квітня, о 5:30 команда Суспільне Буковина транслюватиме на всі регіональні телеканали Пасхальне богослужіння з собору Різдва Христового (ПЦУ), що в Чернівцях.
О 7:00 розпочнеться трансляція від Суспільного у Львові Воскресна Утреня та Божественна Літургія із Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла (УГКЦ).

Нагадаємо, Суспільне Мовлення продовжує брати участь у виробництві цілодобового інформаційного марафону «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та інших провідних українських телеканалах.

Суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА з кінця березня відновив самостійне мовлення. Щонеділі телеканал транслює релігійні богослужіння.

Команда регіонального мовлення Суспільного працює над міжрегіональним прямоефірним щоденним марафоном «Суспільне. Спротив», який транслюють усі регіональні телеканали Суспільного щобудня увечері. Онлайн регіональні телеканали Суспільного можна переглядати на сайтах філій.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне Мовлення.

Джерело: Суспільне мовлення

 

Search