Українське кіно

«Найкращий сищик» на ICTV - перший у праймі

У Святвечір, 6 січня, на ICTV вийшла пілотна серія ретродетективу «Найкращий сищик». Авантюрна стрічка про українського Шерлока Холмса стала першою прем’єрою року телеканалу і встигла отримати золото у праймовому слоті. Про це інформує пресреліз мовника.

«Найкращий сищик» – це екранізація однойменного бестселера письменника Владислава Івченка. Епопея про детектива була відзначена «золотом» на літературному конкурсі «Коронація слова», тож зйомки серії отримали підтримку Українського культурного фонду.

Українські Шерлок Холмс і доктор Ватсон, яких на екрані втілили актори Мітя Рибалевський і Назар Задніпровський, відразу сподобалися глядачу. В результаті пілотний епізод отримав частку 9,85% за аудиторією 18-54 (міста 50 тис.+), охоплення склало більше 2 млн українців (4+, вся Україна).

Події серіалу відбуваються на початку ХХ ст. Перша серія вразила аудиторію атмосферністю: розкішні дами в пишних сукнях і капелюшках, галантні чоловіки у костюмах за останньою тодішньою модою, а ще безліч ретроавтомобілей і предметів побуту.

Чекаємо на продовження «Найкращого сищика» на телеканалі ICTV!

Search