Українське кіно

Канал «Україна» знімає серіал за міжнародним форматом

Канал «Україна» розпочав виробництво комедійного серіалу «Люся інтерн», заснованого на форматі популярного ситкому «Друга спроба Керол», права на який належать ViacomCBS Global Distribution Group. 40-серійну картину на замовлення каналу знімає компанія «Теле Про». Про це інформує пресреліз мовника.

Після 30 років подружнього життя Людмила Жук залишається сама, тому що її чоловік іде до молодої коханки. Щоб не впасти в депресію, Люся вирішила змінити своє життя та реалізувати давню мрію. Свого часу вона хотіла стати лікарем, але не закінчила інтернатуру. Незважаючи на свій вік, 50-річна Люся збирається повернутися до медицини. В результаті опиняється серед молодих спеціалістів, які разом з нею проходять інтернатуру, на базі міської лікарні.

Історія Люсі, її особиста трансформація та кардинальні зміни в житті – яскравий приклад того, що ніколи не пізно досягти мети. У будь-якому віці можна отримати іншу професію, змінити оточення й зайнятися тим, на що раніше не вистачало часу.

«Люся Жук свідомо виходить із зони комфорту й регулярно потрапляє в різні безглузді ситуації. Однак сила та унікальність Люсі в тому, що вона ніколи не здається й завжди бореться до кінця, – сказала креативний продюсер проєкту Дар'я Дейніченко. – Ми впевнені, що глядачі дуже швидко закохаються в нашу героїню та із задоволенням будуть стежити за її пригодами, становленням і, звичайно, за подіями в особистому житті».

За словами креативного продюсера, ситком – новий жанр для каналу «Україна». Його давно хотіли реалізувати й шукали відповідний матеріал. В оригіналі це американський ситком «Друга спроба Керол», права на який належать ViacomCBS Global Distribution Group. Канал «Україна» придбав права на цей формат.

«Ми хочемо показати, що вік нічого не значить, якщо у вас є мета. Починати ніколи не пізно, – сказала Дар'я Дейніченко. – Ми в цьому на 100% впевнені і дуже хочемо надихнути всіх наших глядачів не боятися втілювати будь-які мрії!»

Режисери-постановники – Максим Литвинов, Віра Яковенко. Художники-постановники – Наталія Ходосевич, Василь Дімітров. Оператор-постановник – Юрій Сметанін. Керівник проєкту і глава авторської групи – Олена Пшенична. Композитор – Роман Суржа. Виконавчий продюсер – В’ячеслав Братух. Креативний продюсер – Дар'я Дейніченко. Генеральні продюсери – Вікторія Корогод, Олена Канішевська.

Виробництвом американського формату «Друга спроба Керол» займалася студія CBS Studios. Виконавчими продюсерами виступили Емілі Галперн, Сара Гаскінз, Патрисія Гітон, Адам Ґріффін, Девід Гант, Ребекка Стей, Аарон Каплан, Дана Гонор, Памела Фріман та Сьюзі Маманн.

Виробництво серіалу на замовлення каналу «Україна» веде продакшн «Теле Про».

Search