Українське кіно

«1+1» створює 16-серійну драмеді «Дієта №0»

Телеканал 1+1 готує для глядачів прем’єру нової 16-серійної драмеді «Дієта №0». Це - історія стосунків бідного студента медінституту Івана та фатальної красуні Марго, яка звикла брати від життя все. Головні ролі у  драмеді виконають українська акторка Клавдія Дрозд та латвійський актор Максим Бусел. Виробництвом телепродукту займається «АРТФОРМС Продакшн».

За сюжетом, Іван - бідний студент медінституту, непримітний хлопець із зайвою вагою безнадійно закоханий в струнку красуню Марго. Але примхлива дівчина його не помічає: вона виросла в багатстві, вважає себе досконалістю і з презирством ставиться до таких, як він. Фатальний випадок зводить їх разом на морі, де вони, майже випадково, проводять разом ніч. Утім, наступна їхня зустріч станеться тільки через багато років. Під плином часу Іван та Магро поміняються місцями – хлопець стане знаменитим лікарем-дієтологом і струнким красенем, а Марго, втративши рідну домівку та всі гроші, буде вчитися жити як більшість людей і самотужки виховуватиме сина. Та чи одразу впізнають вони одне одного? У захоплюючій драмеді героям доведеться пройти тернистий шлях, щоб зрозуміти і пізнати один одного, аби почати стосунки з чистого аркуша.

 У новому проєкті 1+1 ролі виконають популярні актори: зірка українського кіно Клавдія Дрозд, яку глядачі 1+1 знають із серіалу «Найгірша подруга», популярна  українська акторка Наталка Денисенко, акторка Оксана Сташенко, латвійський актор Максим Бусел. У серіалі знімались Володимир Заєць, Станіслав Флоренцев, Гліб Мацібора, Гордій Дзюбинський, Федір Гуринець, Тетяна Злова, Дмитро Гаврилов та багато інших улюблених українських акторів. 

Генеральний продюсер телеканалу 1+1 - Максим Кривицький. Продюсери – Інна Кондратюк та Олеся Пазенко. Генеральний продюсер «АРТФОРМС Продакшн» - Тетяна Гнєдаш. Продюсери від «АРТФОРМС Продакшн» - Ілона Гребенюк, Сергій Ухін, Дар'я Орешкевич, Марина Максименко. Режисер-постановник – Сергій Сторожев. Оператор-постановник – Маркіян Канюка. Головний автор сценарію – Тетяна Гнєдаш. 

Слідкуйте за новинами 1+1 та першими дізнавайтеся нові подробиці проєкту «Дієта №0».

 

 

Search