Світове кіно

Юрій Горбунов презентував нове співоче шоу «Космічніше за космос»

Марічка Падалко з доньками та Святослав Гринчук з родиною прийшли до Юрія Горбунова на прем’єру нового пісенного шоу.

21 грудня відбулася прем’єра анімаційної комедії «Співай-2». Мультфільм розповідає про невгамовну коалу на ім'я Бастер Мун, та його друзі, які вирушають у нову музичну пригоду. 

Як і в першій частині, роль Бастера Муна дублював ведучий 1+1 Юрій Горбунов. Герой Горбунова мріє зробити фантастичне шоу «Космічніше за космос» із вражаючими пісенними та танцювальними номерами. Як це вийшло у Юрія Горбунова - Бастера Муна, дивіться вже з 23 грудня у кінотеатрах. 

До речі, в американській версії Бастера Муна озвучив голлівудський актор Метью Макконахі, також ролі дублювали Скарлетт Йоханссон, Різ Уізерспун та інші. 

На допрем’єрний показ завітали колеги Юрія Горбунова: ведучі ТСН - Марічка Падалко з доньками Марією та Катериною, і Святослав Гринчук з дружиною Христиною та донькою Дзвінкою. Також на презентації були артисти, які дублювали мультик -  співачка Анна Добриднєва, актриса Глостер Діана, співачка Лєра Дідковська.

Зірковий тренер нового 12-го сезону «Голос країни», який стартує 2022 року, Юрій Горбунов розповів, що над озвучкою свого героя працював 5 днів, по 5 годин щодня.

«І це великий обсяг роботи. Ти, коли закінчуєш роботу, знімаєш навушники, виходиш на вулицю, ти ніби з іншого світу повертаєшся. Настільки ця історія допомагає тобі зануритися в казки, повернутися в дитинство, коли ти починаєш вірити всьому, що відбувається там, у світі звірів. Це дуже крута історія», - поділився враженнями Юрій. 

Горбунов розповів, чи є якісь ситуації з першого чи другого мультику "Співай", що схожі на реалії українського шоу-бізу. За словами ведучого, у мультфільмі дійсно можна провести паралель, яка є у світовому шоу-бізнесі. 

«У Співай-2 не тільки реалії українського шоубізу, а в принципі реалії світового шоубізу. Є грізні продюсери, є ті, люди, які пробиваються. І головна мораль і цінність, що людські стосунки — в цьому випадку стосунки між тваринами — це, коли люди чують один одного, вірять і розуміють, любов і гарне відношення до інших — вони обов’язково перемагають. Завжди зло має бути покаране — це головна мораль. Тут так і відбувається. У шоубізнесі не завжди так, але це приходить рано чи пізно. Це вигадана історія, але вона взята вся із реалій. “Співай” дуже схожий на наше шоу “Голос країни”, бо в першій частині герої приходили до театру та намагалися вразити Бастера Муна аби перемогти й довести собі та близьким, що вони талановиті, як і до нас на “Голос” приходять люди, щоб показати, які вони здібні. У другій же частині мультику вже знайомі нам герої відправляються у музичну пригоду, та роблять своє концертне шоу, як і ми на фіналі “Голосу країни” завжди закінчуємо сезон грандіозним перфомансом»

Юрій Горбунов зізнався, що його старший син Іван, якому у лютому вже виповниться 5 років, не дивився першу частину "Співай", але вони планують піти з родиною на другу частину мультику. 

«Іван ще був маленький. Я не впевнений, що він і зараз це зрозуміє, але думаю, йому буде цікаво. Ми нещодавно ходили на мультик про собачок. То, коли була пауза велика у звуці на екрані й в залі, а там одну собачку посадили на решітку, він голосно плакав, і казав: «А як же ж? Хто йому там буде їсти давати?» Він активно реагує на все, тому подивимось, як він відреагує на «Співай-2».

Зазначимо, що на новорічні та різдвяні свята подивитися «Співай-2» буде гарним способом підняти всім настрій!

 

 

 

 

Search