Новини

Телеканал «Україна» сьогодні покаже матч Нідерланди – Україна

У неділю, 13 червня, о 21:50 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція поєдинку між збірними Нідерландів і України в рамках турніру ЄВРО-2020 у 2021 році.

Збірна України з футболу проведе свій перший матч на ЄВРО-2020 проти збірної Нідерландів. Гра відбудеться на стадіоні «Йохан Кройф Арена» в Амстердамі. Поєдинок відбудеться з фанатами на трибунах.

Підопічні Андрія Шевченка також зіграють у групі C проти Північної Македонії, а пізніше виступлять проти Австрії, обидва матчі пройдуть в Бухаресті. За результатами цих ігор вирішиться, чи буде збірна України продовжувати виступати на турнірі ЄВРО-2020.

Нагадаємо, фінальна стадія чемпіонату ЄВРО-2020 стартує 11 червня і триватиме до 11 липня 2021 року. У ній візьмуть участь 24 збірні. Матчі пройдуть в 11 містах: Амстердамі, Баку, Будапешті, Бухаресті, Римі, Санкт-Петербурзі, Севільї, Глазго, Копенгагені, Мюнхені та Лондоні.

Трансляцію футбольного поєдинку між Нідерландами та Україною дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» 13 червня. Початок о 21:50.

Телеканал «Україна» – офіційний транслятор поєдинків Національної Збірної України.

Search