ТВ

Телеканал «Україна 24» відзначає 1-й день народження

16 грудня каналу різноманітних думок «Україна 24» виповнюється 1 рік.

Рік тому почав мовлення телеканал «Україна 24». Цьогоріч свій перший день народження канал відзначить разом з глядачами і з нагоди свята готує чимало сюрпризів. Розпочнуть день Тала Калатай, Сергій Никифоров та Лейла Мамедова в ефірі шоу «Ранок чемпіонів». Про це йдеться в пресрелізі каналу-іменинника.

«ТБ завжди у безперервному вирі подій, тож свою річницю відзначимо у прямому ефірі за улюбленою роботою. На вас чекають включення з провідними світовими ЗМІ, зустрічі з кращими ньюзмейкерами світу. Так, 16 грудня з 09:00 щогодини на прямий зв’язок виходитимуть наші колеги, зокрема «Радіо Свобода», «Голос Америки», телеканал «Дождь», «БелСат», Euronews, Nexta. Разом підіб’ємо підсумки найрезонансніших подій 2020-го, за якими стежив світ», – розповів головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

Російський телеканал-опозиціонер «Дождь» ексклюзивно прокоментує, як йому вдається критикувати владу і при цьому зберігати свою нішу на медіаринку. Також у прямому ефірі - питання свободи слова в Україні та Росії і роль медіа у конфлікті на Донбасі.

Роман Протасевич, колишній головний редактор телеграм-каналу Nexta, проаналізує президентські вибори і наслідки масових протестів у Білорусі.

Разом із «Радіо Свобода» (Брюссель) ведучі обговорять питання євроінтеграції України, з’ясують останні деталі судового процесу щодо трагедії МН17.

Олексій Демченко, позаштатний журналіст видання «РеЛевант», під час скайп-зв’язку прокоментує найактуальніші аспекти репатріації в Ізраїль.

Euronews наживо обговорить позицію України на міжнародній арені та коронакризу в Європі.

Кореспондент «Радіо Свобода» у Чехії розповість про вплив пандемії на країни Європи та наскільки ефективні у протидії поширенню Covid-19 локдауни та інші карантинні обмеження.

Данило Русаков, журналіст Russian television network of America (США), з’ясує роль ЗМІ у розслідуванні гучних справ (на прикладі справи Байдена-молодшого).

Дар’я Дієгуц, кореспондентка видання «Голос Америки» висновує, як медіа вплинули на процес і результати виборчої гонки у США.

Олексій Диковицький, заступник директора білоруського телеканалу «БелСат», разом з ведучим, журналістом «Україна 24» Іваном Яковиною обговорить роль опозиції і місце ЗМІ у масових протестах в Білорусі.

Дмитро Єловський, заступник головного редактора телеканалу «Дождь», та Євгеній Кисельов, ведучий «авторського проєкту на каналі «Україна 24», вестимуть дискусію в питаннях пропаганди, дезінформації та маніпуляції громадською думкою.

На глядачів чекають секрети успіху ведучих, журналістів телеканалу «Україна 24» та історії співвітчизників у різних куточках світу.

«Ми завжди прагнемо почути своїх глядачів, на якому континенті вони б не перебували. Саме тому у свій день народження у прямому ефірі об’єднаємо і поспілкуємось з глядачами з різних частин земної кулі: з Японії, Австралії, Ізраїлю, Італії, Франції, Індонезії, США, Туреччини, Еквадору, Кіпру, Китаю та ін. Розповімо історії успіху співвітчизників, що популяризують Україну за кордоном, та наших неперевершених ведучих, які роблять ефір таким різноманітним. Наш краянин, який зараз проживає в Еквадорі, поділиться, як за 5 років у чужій країні з нуля створив свою торговельну марку з виробництва олії та борошна. Українка, яка нині працює в аеропорту Стамбула, розповість про туризм на карантині. У Венесуелі зі світлини нашого співвітчизника, відомого фотографа, створили марку, присвячену Революції Гідності. Він возить її із собою по всьому світу і дарує усім, хто цікавиться Україною. Поспілкуємося з українською диригенткою – першою жінкою, яка отримала посаду головного диригента в опері та філармонійному оркестрі австрійського міста Ґрац», – анонсував Юрій Сугак програму каналу в 1-й день народження.

Святкуйте разом з нами та дізнавайтеся про найцікавіше!

 

 

Search