ТВ

У новому випуску «МАСКИ» розсекретять одразу двох

Гіпершоу «МАСКА», новий епізод якого вийде 6 березня о 21:00 на каналі «Україна», не припиняє вражати гучними розкриттями і сенсаціями. У 7-му епізоді проєкту глядачі познайомляться з абсолютно новим героєм – фантастичним Махаоном, над костюмом якого працював дизайнер Назар Дідик. Про це інформує пресреліз телеканалу.

«Махаон – один із найкрасивіших і найбільших метеликів на планеті, тому вибір пав на створення саме цього образу в проєкті «МАСКА», – каже творець надзвичайного героя Назар Дідик. – Хотілось передати унікальність, грацію і витонченість. Махаон – втілення трансформації з гусені в неймовірного красеня, з можливості повзати до польоту!»

Костюм поєднує відтінки веселки й різні фактури матеріалів: натуральну шкіру, пластик, каучук, металеву тканину і навіть латексну плівку. Також у цьому образі дизайнер використав голограмне напилення та застосував гру кольорів. Головний убір Махаона пережив багато трансформацій до появи кінцевого результату. Висота крил героя сягає 3 м, а пересувається учасник на платформі в 20 см.

Глядачам і зірковим детективам лише за одним виступом доведеться вгадати, яка суперзірка сховалась у цьому фантастичному образі, адже Махаон – гість масштабного шоу «МАСКА».

«Привітики, дорогенькі! Як приємно бути тут – серед найкрутіших селебриті-масок України, – почне розповідь про себе надзвичайний Махаон. – Усі знаменитості тільки й говорять про це шоу і мріють на ньому побувати. Я – не виключення, адже тут змагаються справжні зірки, а я в цьому питанні дійсно профі. Кожен, хто хоч раз тримав у руках метелика, знає – наша краса здатна надихати. От моя, наприклад, творчість задавала тренди ще 20 років тому, адже саме після мене музичні кліпи в Україні стали набагато прогресивнішими і технологічнішими».

На грандіозній сцені каналу «Україна» Махаон виконає пісню «Нас бьют, мы летаем» Алли Пугачової. Зіркові детективи гадатимуть, хто сховався у цьому образі, адже з огляду на костюм, там криється чоловік зі сталевим пресом, однак голос Махаона дуже схожий на жіночий. Чи вдасться їм відгадати особу цього героя? Дізнаємось вже в суботу, адже Махаон зніме маску одразу після свого виступу.

Також у 7-му випуску гіпершоу «МАСКА» глядачі побачать нові виступи учасників групи А – яскравого Сонця, романтичного Дракона, зворушливого Жабеняти, спокусливої Троянди та епатажного Сома. Чим дивуватимуть герої цього разу? І кого з них розсекретять глядачі?

 

Search