ТВ

Тіна Кароль сказала, що вже має пару

6 березня о 20:20 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем'єра нового шоу зіркових пародій під назвою «Ліпсінк батл», в якому візьмуть участь 36 відомих артистів. Ведучими шоу стали репер ПТП і тренерка «Голосу країни», відома співачка Тіна Кароль.

Вчора стало відомо, що до шоу доєднається відома тенісистка Еліна Світоліна. Зірка світового тенісу прийняла виклик у рамках #lipsyncbattle_challenge. У своїй відеовідповіді Еліна «ліпсила» Біллі Айліш.

Під час зйомок масштабного проєкту, які розпочались нещодавно у Києві, зірки, розбившись на пари, пародіювали своїх кумирів. Після виступів учасники шоу відповідали на гострі запитання ведучих Тіни Кароль та ПТП, але вразили неочікуваними зізнаннями не лише вони. Так, в ефірі Тіна Кароль, відповідаючи на запитання учасниці шоу Маші Єфросініної, чому вони з ПТП не разом, а по різні боки сцени, відповіла: «Бо у нас вже є пари». Що саме мала на увазі співачка, стане відомо у першому випуску сенсаційного шоу «Ліпсінк батл». Окрім того, в одному з номерів Тіна Кароль зустрілась на сцені з Олею Поляковою. Про що говорили зірки, дивіться у випусках «Ліпсінк батлу» з 6 березня.

Як стало відомо на презентації проєкту, учасниками шоу пародії «Ліпсінк батл» стануть: співачка україно-болівійського походження Michelle Andrade, акторка та співачка Даша Астаф’єва, хореограф та суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма і телеведучий Григорій Решетник, співачка Lida Lee, актор Арам Арзуманян.

Ведучими бекстейджу на Youtube-каналі найзірковішого шоу стали відомі радіоведучі Слава Дьомін і Тетяна Татарченко. Саме вони будуть після виступу спілкуватися з учасниками шоу, випитуючи сенсаційні та ексклюзивні подробиці з-за лаштунків.

Зазначимо: за правилами шоу зіркових пародій «Ліпсінк батл», у перших шести епізодах щосуботи виступатимуть по шість суперзірок, які будуть поділені на пари. А глядачі у залі своїми оплесками визначать – хто кращий у парі. Переможці трьох батлів у кінці вечора у Супербатлі битимуться за срібний пояс, пародіюючи всі одного артиста. Той, хто заслужить найгучніші оплески – пройде у Суперфінал, де змагатиметься за перемогу та головний приз проєкту – золотий чемпіонський пояс «Ліпсінк батлу».

Читайте також: «Ліпсінк батл»: перевтілення Маші Єфросініної в Макса Барських (ВІДЕО)

Нагадаємо: нещодавно телеканал «1+1» запустив масштабний #lipsyncbattle_challenge в соціальних мережах, в якому зірки, популярні блогери і підписники «ліпсять» своїх улюблених виконавців. У челенджі вже взяли участь і стали першими учасниками шоу Олена Кравець, Євген Кот, Маша Єфросініна, Павло Зібров, Ксенія Мішина, Леся Нікітюк, Іраклі Макацарія. Катерина Кухар, Олександр Еллерт, Олександр Стоянов, Данієль Салем, Ігор Ласточкін, Юрій Ткач, Анна Різатдінова.

«Ліпсінк» – синхронний рух губ з музикою або іншими словами, виконання пісні під фонограму. За форматом шоу «Ліпсінк батл», відомі особистості перевтілюються в популярних артистів і «ліпсять» їхні головні хіти. Учасники «Ліпсінк батлу» розіб'ються парами і влаштують справжню битву за звання кращого пародиста. Кожну зіркову пару пов'язує якась життєва історія суперництва, любові, дружба тощо.

Також спеціально до грандіозної прем'єри сенсаційного шоу «Ліпсінк батл» телеканал «1+1» створив унікальну Instagram-маску, завдяки якій кожен може опинитися на сцені шоу зіркових пародій.

 

Search