ТВ

«МАСКА»: стало відомо, хто ховався під маскою Циклопа

У півфіналі найпопулярнішого шоу країни «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», розкрили особу, що ховалась під маскою Циклопа. Під час останнього номеру учасник запалив під хіт Селени Гомес і змусив танцювати весь зал.

Читайте також: «МАСКА»: глядачі дізнались, хто ховався в образі Жабеняти

Улюбленець дітлахів та дорослих – наймиліший учасник грандіозного шоу «МАСКА» Циклоп, в ефірі півфіналу зарядив порцією позитиву, виконавши відому пісню «Love You Like A Love Song» співачки Селени Гомес. Зіркові детективи і весь зал почав танцювати і підтримувати учасника гучними оваціями, не всидів на місці навіть Андрій Данилко, який завжди поводиться дуже стримано та спокійно.

«МАСКА»: стало відомо, хто ховався під маскою Циклопа

«Це єдина тварючка, яка змусила танцювати Андрія Михайловича», – сміючись, прокоментувала зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова.  

Та й сам Циклоп зізнався – саме такої реакції хотів досягти, адже його метою було налаштувати всіх на позитив.

«МАСКА»: стало відомо, хто ховався під маскою Циклопа

«Ви такі розумні й такі зіркові, а ще так захопились тим, щоб розгадати всіх нас, що забули просто радіти. Мені так хотілось, щоб кожен відчув себе дитиною і просто радів Циклопчику, – прокоментував свій виступ Циклоп в ефірі каналу «Україна». – Мені дуже подобається це шоу, але головне – це навіть не голосування. Головне – дарувати радість усім-усім».

Наймиліший учасник потрапив у номінацію з Драконом. Проте цього разу результати голосування виявились для нього невтішними – зіркові детективи і глядачі вирішили розсекретити Циклопа, під маскою якого ховалась популярна співачка Michelle Andrade.

Читайте також: «МАСКА» раскрыта личность Бабки

«Ми дуже довго працювали над моїм акцентом, щоб його не було чути і над записом пісень. Дякую вам за ваші коментарі! Мені було так приємно бути Циклопом. Під час виступів, я навіть не асоціювала себе з Мішель – повністю перевтілювалась. Мені завжди хотілось танцювати і радіти», – поділилась Michelle Andrade на сцені шоу «МАСКА».

Search