ТВ

«Ліпсинк батл» на «1+1»: перемога у Володимира Дантеса

У суботу на телеканалі «1+1» відбувся довгоочікуваний Суперфінал сенсаційного шоу зіркових пародій під назвою «Ліпсінк батл», в якому перемогу та золотий пояс здобув співак Володимир Дантес.

У батлі співак змагався разом із артистом та тренером «Голосу країни» MONATIK, який «заліпсив» співачку Sіа та після номеру навіть влаштували із ведучим ПТП невеличке змагання – хто з них довше зможе крутити матрац на голові.

А Володимир Дантес у фіналі виступив в образі співочого ректора Михайла Поплавського, «заліпсивши» пісню «Юний орел». Сам Михайло Поплавський вийшов на сцену наприкінці номеру, неабияк здивувавши Володимира та глядачів. Разом співак та відомий шоумен та ректор влаштували справжнє шоу.

Після виступу Михайло Михайлович так прокоментував пародію на себе:

«Мені дуже приємно, що Володя зробив пародію на мене, звісно не дуже вдало, адже ніхто не може зробити копії з Михайла Поплавського», - пожартував ректор.

«Я в шоці, навіть не очікував. Володимир впорався на відмінно», - вже без жартів прокоментував Поплавський.

За результатами глядацьких оплесків, які вимірював шумометр, у битві переміг Володимир Дантес та пройшов до змагання у супербатлі. 

У боротьбі гумориста та актора Юрія Ткача та акторки студії «Квартал 95» Олени Кравець перемогу здобув Юрій із пародією на Біллі Айліш.

А от зірка серіалу «Папік» Даша Петрожицька, яка для вдалої пародії літала над сценою на величезному маятнику, поступилася за результатами глядацьких оплесків Лесі Нікітюк, яка пародіювала українську співачку Раїсу Кириченко з піснею «Я – козачка твоя».

У супербатлі за перемогу в шоу змагалися телеведуча Леся Нікітюк, гуморист Юрій Ткач та Володимир Дантес. Всі зірки «ліпсили» легендарного Фредді Мерк’юрі, а глядачі у залі вирішили, що найкраще впорався з пародією та став переможцем шоу «Ліпсинк батл» саме Володимир Дантес.

«Я обожнюю гурт Queen. Навіть моє перше татуювання - із рядками їхньої пісні, а зараз виступаю під хіти гурту на «Ліпсинк батлі», - прокоментував фінальну пародію Володимир та заспівав рядки пісні, які витатуювані у нього на руці.

Шоу зіркових пародій «Ліпсинк батл» стало наймасштабнішим на українському телебечанні за кількістю зіркових учасників. Всього 36 співаків, акторів, ведучих, спортсменів, психологів та інших відомих особистостей взяли участь у проекті. Глядачі побачили 70 неймовірних перевтілень учасників та ведучих шоу «Ліпсинк батл» Тіни Кароль та ПТП.

Search