ТВ

Імена 4 суперфіналістів «Голосу країни - 11»

В неділю, 18 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1» відбувся пів фінал грандіозного вокального шоу «Голос країни», де глядачі і тренери обрали 4 суперфіналістів.

За правилами шоу в суперфінал проходять ті учасники, які набрали найбільшу кількість голосів. Кожен тренер мав право розпорядитися 100% голосів за власним рішенням, глядацьке голосування також було переведено у відсотки.

Учасники виконували хіти українських зірок у дуеті з ними. До того ж кожна команда мала змогу заспівати спільну пісню зі своїм тренером.

Читайте також: «Ліпсинк батл» на «1+1»: перемога у Володимира Дантеса

Першими на сцену вийшла команда MONATIK.

Зірка інтернету Тьома Паучек виконав дуетну пісню з Гайтаною «Два вікна», а співачка, яка прийшла в шоу за реваншем, KOLA виступила з рок-гуртом The Hardkiss. Артисти виконали пісню Make Up.

«Так спекотно стало на сцені. Я дякую вам за такий початок. Хочу сказати дякую Гайтані. Для нас велика честь, що ви зараз з нами. Сьогодні збулася не тільки мрія Тьоми, але і моя мрія. У вас це так гармонійно і розкішно вийшло», - сказав MONATIK про виступ Паучека.

Ще команда заспівала пісню «Мріяти не шкідливо» разом зі своїм тренером.

У суперфінал шоу пройшов Тьома Паучек, набравши 103% голосів. 51% йому дав MONATIK, глядачі ж віддали 52%.

Далі на сцену вийшла команда Тіни Кароль.

Українська Adele Юлія Тимочко виконала пісню «Плакала» з гуртом KAZKA, а логіст американської компанії Катерина Гладій заспівала пісню «Так мало тут тебе» з гуртом «Друга Ріка».

«Юля, ти сьогодні сяяла. Ти відпустила все і звучала. Це і є голос. Я захоплююся тобою, спасибі за такий виступ», - сказала Тіна Кароль про Юлію Тимочко.

Артистки виконали пісню «Ты отпусти» зі своїм тренером.

У суперфінал шоу пройшла Юлія Тимочко із 141%. Тіна Кароль віддала всі свої 100% вокалістці, а глядачі оцінили виступ у 41%.

Наступними на сцену вийшла команда DOROFEEVA.

Артист, який прийшов на шоу, щоб довести батькові, що він гідний стати справжнью зіркою, Ілля Ніколаєнко виконав пісню «Пьяное солнце» з випускником «Голосу країни» ALEKSEEV, а «душа команди» DOROFEEVA Сергій Лазановський виступив з екстренером шоу Сергієм Бабкіним і заспівав пісню «Ще осінь зовсім молода».

«Хлопці, я хочу подякувати вам за цю глибину. Це був один з найбільш зворушливих виступів сьогодні. Сергію, ти на «Голосі країни» подорослішав і став справжнім чоловіком. Ти реальний претендент на перемогу», - підкреслила DOROFEEVA.

Ілля Ніколаєнко зі сцени зізнався в коханні учасниці команди MONATIK співачці KOLA.

«Надя, дякую за те, що розкрила мене на цьому проєкті. Я стою зовсім інший. Хочу сказати, що за допомогою всіх цих відкриттів я написав пісню, яку скоро випущу і хочу присвятити її прекрасній співачці, яку звуть KOLA, і хочу сказати, що я її дуже кохаю», - сказав Ілля.

Разом із тренером артисти заспівали пісню Gorit.

Шанс стати головним вокалістом країни випав Сергію Лазановському, артист набрав 135%. DOROFEEVA віддала 55% своїх голосів, а глядачі 80%.

У недільний вечір вийшла на сцену і команда Олега Винника.

Берегиня українського фольклору Галина Куришко виступила зі співачкою Євгенією Власовою, яка повернулася на сцену вперше за 10 років. Співак з унікальним жіночим голосом Сергій Нейчев виконав дует з кумиром Олександром Пономарьовим.

«На репетиції Сергій трохи губився поруч з Олександром. Але на вступі ти був автономним і звучав на рівних з Олександром Пономарьовим. У тебе є всі шанси на перемогу. Саша, дякую, що дав шанс глядачам насолодитися твоїм співом», - сказав Олег Винник.

Сергій Нейчев отримав шанс боротися в суперфіналі шоу, набравши 111 балів. Олег Винник віддав за нього 51%, а глядачі 60%.

Другий прямий ефір відбувся без глядачів і з дотриманням усіх карантинних норм.

Нагадаємо, переможець 11-го сезону «Голосу країни» отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND.

Дивись суперфінал «Голосу країни» 25 квітня о 21:00 на каналі «1+1».

 

 

 

Search