ТВ

StarLight Production відкриває нову студію серіального виробництва

StarLightMedia збільшує об’єми виробництва власного контенту, зокрема серіального продукту. У зв’язку із цим у травні у продакшн-компанії медіагрупи відкрилась нова студія серіального виробництва.

Творчий підрозділ очолив Олександр Биков, креативними продюсерами студії стали Лора Мальцева та Євген Тунік. Серед найуспішніших проєктів творчої команди – «Я соромлюсь свого тіла», «Зважені та щасливі», серіал «Перші ластівки», автором якого став Євген, а продюсером – Олександр. А також проєкти «Половинки», «Экси» та «Любов на виживання», виробництвом яких на Новому каналі займалась Лора Мальцева. Наразі команда нової студії працює над створенням декількох прем’єрних серіалів на замовлення телеканалів СТБ та Нового.

Керівник дивізіону StarLight Production Володимир Локотко: «StarLight Production щорічно виробляє близько тисячі годин праймового телевізійного контенту для сіток мовлення телеканалів медіахолдингу StarLightMedia: ICTV, СТБ, Новий канал. Незважаючи на масштабні обсяги виробництва, значний список створених телевізійних хітів та подій, зрілість бізнес-процесів, StarLight Production продовжує розвиватися та посилює свої позиції на ринку. Запуск нової студії серіального виробництва - черговий крок на шляху реалізації цілей компанії. Приємно відзначити, що телеканали StarLightMedia створюють для розвитку внутрішнього продакшну сприятливі фундаментальні умови, зберігаючи велику потребу у високорейтинговому телевізійному контенті, а також можливості для його виробництва».

StarLight Production – один з найбільших українських продакшнів, що входить до складу групи StarLightMedia і створює шоу та серіали для телебачення й інтернету. 2020 року StarLight Production виробив близько 50 телевізійних проєктів для ефірів СТБ, Нового, ICTV та низки відомих діджитальних платформ.

До складу StarLight Production входять 7 студій виробництва, зокрема і серіального контенту. Тут створені форматні шоу «Хто зверху?», «Топ-модель по-українськи», «Х-Фактор», «Мастер Шеф», «Холостяк» і «Холостячка», «Зважені та щасливі», «Супермама» й програми власної розробки – «Діти проти зірок», «Хата на тата», «Таємний агент», «Ревізор», «Екси». Серед серіальних проєктів компанії молодіжний хіт «Перші ластівки», медична драма «Акушерка», мелодрами «Обійми брехні», «Любов з ароматом кави», «Привіт, тату!», «Сонячні дні», «Мій коханий ворог» тощо.

Search