ТВ

«Чергові по країні»: нова програма на каналі «Україна 24»

4 жовтня о 18:10 головний новинний канал країни у новому інформаційному сезоні презентує проєкт «Чергові по країні». Відомі телеведучі з гостями у студії обговорюватимуть резонансні теми, адже тримати руку на пульсі подій — це їхній обов'язок.

«Чергові по країні» — соціально-політична програма, у якій Анна Степанець та Володимир Полуєв якнайкраще покажуть справжню картину світу та розкажуть про всі найважливіші й найцікавіші процеси української політики. Новий проєкт виходитиме щопонеділка о 18:10.

«Новий проєкт — спроба вийти із замкнутого кола. Щодня з’являються нові скандали, які не живуть й тиждень. Гучні корупційні справи, які не закінчуються судовими вироками. Іноді потрібно видихнути й зрозуміти, що будь-яка подія може призвести до серйозних наслідків. Як позитивних, так і негативних. Помах крил метелика в одному кінці світу, може спричинити ураган на іншому. Ось пошуком цих «метеликів» ми й займемося, щоб бути готовими до будь-якого урагану, а в ідеалі — запобігти йому», — поділився Володимир Полуєв.

Ведучі запрошують до обговорення відомих особистостей, які мають різні точки зору. І за такою розмовою — живою, конструктивною та відвертою — завжди цікаво стежити.

«Чергові по країні» — це спроба поглянути на найважливіші події очима кожного українця, не зважаючи на те, де він мешкає: у Львові чи Харкові, Чернігові чи Тернополі. Хоч це тільки частина мети. Головна ціль нашої команди — донести бачення проблем до тих, від кого залежить ухвалення рішень, що впливають на наше життя. Ми прагнемо стати справжнім зворотним зв’язком між народом і владою, а нашу студію зробити територією формулювання спільних цілей», — розповіла Анна Степанець.

Не пропустіть прем'єру в новому інформаційному сезоні каналу «Україна 24» — у понеділок, 4 жовтня, програму «Чергові по країні».

Search