ТВ

«Ранок з Україною»: Євген Клопотенко поділився рецептом салату із кульбабок і кропиви

Кулінарний експерт, відомий шеф-кухар Євген Клопотенко у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» разом із ведучими Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем приготував весняний салат, інгредієнти для якого можна зібрати прямо в себе під вікном.

«Є відомий усім авокадо-тост, а ми приготуємо вітамінний салат, який по суті є бутербродом. Його треба їсти ножом і виделкою», – коментує Євген Клопотенко в ефірі «Ранку з Україною».

Для салату за рецептом Євгена Клопотенка вам знадобляться:

М’ята – 1 пучок        

Кропива глуха – 1 пучок

Листя кульбабки – 1 пучок

Варені яйця – 2 шт.

Хліб – 2 шматка

Помідор – 1 шт.

Волоський горіх – 30 г

Сік лимона

Гірчиця

Сіль

Олія

Листя кульбаби помити, просушити і викласти в миску. Додати дрібку солі та трохи олії. Перемішати і залишити на якийсь час.

Кропиву краще брати м’яку або глуху. Додати у миску з кропивою подрібнені горіхи і олію та добре перем’яти до стану пасти. Це також можна зробити блендером.

На окрему тарілку викласти шматок хліба. Розрізати навпіл яйце і покласти 2 частинки на хліб. Далі додати половину промаринованих листочків кульбаби, викласти трохи горіхової пасти з кропивою, м’яти, негострої гірчиці і кілька крапель лимонного соку чи оцту.

Більше відео за посиланням: https://www.youtube.com/c/realnamistyka

Нагадаємо, що канал «Україна» продовжує транслювати загальнонаціональний марафон «Єдині новини» і брати участь у його виробництві. Улюблені програми та серіали каналу «Україна» наразі виходять в ефірі телеканалу «Індиго TV».

Новое на сайте

Search