Українське кіно

Вийшов перший трейлер української трагікомедії «Мої думки тихі 2»

Андрій Лідаговський та Ірма Вітовська повернулися до своїх ролей у комедії «Мої думки тихі 2».

Вийшов перший трейлер другої частини української трагікомедії «Мої думки тихі» від режисера Антоніо Лукіча, яка у 2020 році стала справжнім проривом для українського кіно та зібрала купу нагород та номінацій.

Вона 2 роки тинялася по Бельгії — збирала полуницю під Антверпеном, мила посуд у Генку, прибирала в борделях у Брюгге... Сьогодні — Ірма Вітовська повертається! Ще більше драми, ще більше жартів про зріст, шокуючої правди та відсилок до Девіда Лінча. У новому фільмі — «Мої думки тихі 2. Продовженння». Скоро (наскільки це можливо).

Окрім Лідаговського та Вітовської, у фільмі з'явилися кілька нових персонажів. Так, наречену Вадима грає студентка КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого Кароліна Мруга, яку Антоніо Лукіч примітив на знімальному майданчику свого серіалу "Секс, інста і ЗНО". Для акторки роль стане дебютом у повнометражному кіно. У епізодах продовження також з'явиться акторка, зірка шоу "Холостячка" та переможниця проєкту "Танці з зірками" Ксенія Мішина.

Зйомки фільму проходили у Києві. Частина сцен мала бути відзнята у Бельгії, проте через закриті кордони та карантинні обмеження цей етап виробництва поставлено на паузу. У трейлері зазначається, що продовження комедії вийде у прокат "скоро, наскільки це можливо", з огляду на карантинні обмеження та пандемію.

Рецензію на перший частину «Мої думки тихі» автора "Бродкаст" читайте в матеріалі "У прокат виходить українська комедія гідна Голлівуду".

 

Search